Over Official Toxic Rangers Gaming

Official Toxic Rangers Gaming is een gaming community die als doel heeft iedereen met passie voor gaming samen te laten komen.

Of je nu wil ontspannen, nieuwe mensen wil leren kennen of misschien wel je eigen talent willen ontwikkelen en een bijdrage te laten leveren aan het geheel. Official Toxic Rangers Gaming is er voor jou! Wij zijn zowel online als offline actief. Dat wil zeggen dat we ook buiten het gamen om contact hebben met onze leden. Dat is de kracht van de community.

Een tak die heel vaak word vergeten bij de meeste gaming communities is het ‘casual gaming’. Bij Official Toxic Rangers Gaming hechten wij daar vooral waarde aan.

Casual Gaming binnen onze community zorgt voor verbondenheid en vooral gezelligheid. Gezelligheid betekend echter niet dat we alleen maar fun hebben, of dat er geen competities gespeeld worden. Het enige wat eraf is, is het prestatie element.

Wat echter wel blijft, dat is de kracht om te winnen

 

Communicatie

Goede communicatie is essentieel. Official Toxic Rangers Gaming beschikt daarom over een overzichtelijke en up-to-date website met een forum in aanbouw. Het gebruik van Discord (met headset) is binnen de Community voor leden verplicht. Communicatie is meer dan alleen typen en het sturen van berichten naar elkaar.

 

Gameverslaving

Met een computer- of gameverslaving zet je alles opzij om te blijven gamen of zo snel mogelijk weer te gamen. Dat kost je uiteindelijk je gezinsleven, vriendschappen, werk of studie. En je krijgt mogelijk ook last van hoofdpijn en slapeloosheid. Er zijn zelfs gevallen waarbij het veelvuldig spelen van een op het oog onschuldige game epileptische aanvallen opgewekt heeft. Daarom: laat je professioneel helpen met je gameverslaving. Bij Official Toxic Rangers Gaming zien we snel wanneer iemand een verslaving ontwikkeld, of deze al heeft. Wij kunnen ondersteuning bieden in het bestrijden van gameverslaving.

Via het Trimbos Instituut kun je testen of je een gameverslaving hebt. Deze test is geheel anoniem, en zal ook bij ons niet bekend worden. Je kunt het wel zelf melden.

Join onze Discord

Flix & Chill