Nieuwe game servers voor OTRGaming

server

Beste mede gamers,
Sinds een aantal weken is OTRGaming in het bezit van 3 nieuwe servers. Deze servers zijn sneller dan de vorige server, en kunnen meer bieden om meerdere games gelijktijdig te hosten. Op dit moment hebben wij deze servers ingericht dat zij op dit moment de games: Minecraft (zowel modded als vanilla), ARK: Survival Evolved en Farming Simulator 19 draaien. Verder zijn wij ook aan het kijken voor een dedicated CS:GO server op te zetten en aan het kijken om een Farming Simulator 17 dedicated server te runnen, en voor in de toekomst nog FiveM.

Voor meer informatie over de servers kun je naar ons forum gaan: www.otrgaming.com/forum

OTRGaming wil CloudNL bedanken voor het in bruikleen stellen van zijn hardware en reeds aangekochte servers, en ThermoFles voor het rijden, configureren en het testen van de servers

Alle servers zijn van het merk Hewlett Packard Enterprise en zijn allemaal Proliants van de 6e en 7e generatie.
De servers zijn allemaal uitgerust met een RAID 1+0 configuratie en we zijn zelfs aan het kijken voor de servers te mirroren wat een full-failsafe garantie geeft. Het enige wat ons kan tegenhouden de servers up-and-running te houden is dat dit alles momenteel nog niet is aangesloten op een dubbele stroomgroep of dat het internet kan uitvallen.

De servers (Game servers en de Active Directory server zijn intern via 10GBe aangesloten wat zorgt voor een snelle gegevens uitwisseling onderling om daar de bottleneck al weg te nemen; nu onze ISP eens aanspreken voor sneller internet 😉 )

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Join onze Discord

Flix & Chill


Server Unavailable.