Gamer vindt laatste geheim in Doom 2 zonder gebruik van cheats

Een Doom 2-speler met de naam Zero Master heeft in een video getoond dat het mogelijk is om een bepaald geheim in het spel zonder cheats te vinden, iets wat tot nu toe onmogelijk leek. Doom 2 kwam uit in 1994.

Volgens Zero Master bevond het geheim zich in het level Industrial Zone. Het was bekend dat ‘geheim nummer vier’ zich daar bevond, maar het was tot nu toe niet mogelijk dit te behalen zonder gebruik te maken van cheats. In een video laat Zero Master zien dat dit wel mogelijk is, door zich door een Pain Elemental te laten duwen op een bepaalde plek in het level. Daardoor registreert het spel dat Doomguy zich binnen de geheime zone bevindt, wat een vereiste is voor het vinden van het geheim.

Leveldesigner John Romero heeft op Twitter op de vondst gereageerd en feliciteert Zero Master dat hij na 24 jaar een manier heeft gevonden om level 15 volledig uit te spelen. Hij legt uit dat het inderdaad de bedoeling was dat een speler zich door een tegenstander moest laten duwen.

Tags

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Join onze Discord

Flix & Chill