Apple’s iPhone 9 zal 3D-Touch verwijderen, maar True Depth en CGS-displaypanelen bieden voor $ 700

Op weg naar het weekend was het een interessante week voor lekken met betrekking tot de iPhone. Nieuws voor een iPhone SE 2 weigert te sterven, en Ming-Chi Kuo is terug met wat meer details voor een grotere LCD iPhone 8/8 Plus opvolger (voorlopig aangeduid als ‘iPhone 9’). De winstoproep van Apple is slechts een paar dagen verwijderd en Wall Street is niet erg optimistisch. Dezelfde analisten die investeerders een ‘iPhone Super-Cycle’-pitch hebben verkocht, verlagen nu de Q2-verkoopdoelen voor de iPhone X.

Nu Apple’s optimisme voor een zwaar gespecificeerde, hoog geprijsde iPhone wegsterft, gaat Cupertino terug naar een mix van zowel hoogwaardige als kostenvriendelijke specificaties. Apple heeft zijn lesje geleerd, want praten voor een goedkopere, 6.1 “LCD-variant is beginnen toe te nemen. Het gaat gepaard met geruchten over een iPhone SE 2, die even verward en onlogisch blijven als een iPhone SE-opvolger zou zijn.

Matige iPhone X-zendingen Apple op de achtergrond? Toenemende hoeveelheid bronnen Rapportkostenverlaging voor een nieuwe 6.1-inch LCD-iPhone 9, terwijl anderen foutmeldingen blijven verspreiden voor een iPhone SE 2

Naarmate de weken verstrijken en we april verlaten, verdwijnen er heel veel details voor de iPhone-line-up van Apple in 2018. Op dit moment verwachten we dat er in september drie apparaten op de agenda van Cupertino verschijnen. Dit zijn de iPhone XS, de iPhone Xs Plus en de iPhone 9. Hiervan is het de iPhone 9 (voorlopig nagesynchroniseerd) die kenmerkend is voor de meeste lekken.

In vergelijking met de iPhones van vorig jaar, zal de iPhone 9 ons het beste van beide werelden brengen. Aan het ene uiteinde zal het voorzien zijn van Apples gepatenteerde True Depth-camera-instellingen, wat de kosten van het bezit van een geschikt apparaat met Face ID voor minder dan $ 999 brengt. Aan de andere kant is het voorzien van een LCD-scherm en kan Apple de kosten verlagen.

Een verschuiving naar het LCD-scherm helpt Apple om $ 50 te besparen en het gebruik van een stalen frame levert nog eens $ 20 op. Een groeiend aantal bronnen speculeert ook dat 3D Touch het doorsnijden jaar niet zal maken, althans niet voor de 6.1 “LCD iPhone 9.

Apple geeft met één hand, maar neemt het over met andere; Het nieuwste iPhone 9-rapport suggereert een lichte stijging van de kosten als gevolg van een aanvullende glasdeksensor voor een potentieel maar een onwaarschijnlijk 3D-Touch vervanger

Vandaag, een nieuw rapport van de favoriete Apple-analist van Ming, voegt Ming-Chi Kuo meer details toe voor Apple’s achtergrond op de iPhone-line-up van dit jaar. Eerder hebben we gehoord dat de rapporten beweren dat de iPhone 9 externe display-schermen zal gebruiken, wat goedkopere displays mogelijk maakt ten koste van de dikte.

Het rapport van Kuo komt als een directe bevestiging van dit feit. Volgens hem is de geruchten externe aanraakmodule van de iPhone 9 eigenlijk duurder dan in-cell touch-displays die op huidige iPhones te vinden zijn. Om deze kostenverhoging te compenseren, zal Apple 3D Touch verwijderen van de 6.1 “LCD iPhone 9.

Bovendien zal de overgang naar CGS (Cover-Glass-Sensor) gepaard gaan met een extra sensorfilm die de aanraakgevoeligheid voor het CGS-paneel zal verhogen. Het nieuwe paneel zal ook duurzaamheid toevoegen en gewicht verminderen. Het is dit laatste bit dat een belangrijk nadeel van externe aanraakschermen, die zowel dikker als zwaarder zijn, direct zal tegengaan.

Terwijl de displaykosten omhoog gaan naar $ 23, zorgt dit paneel en de verwijdering van 3D Touch ervoor dat de 6.1 “LCD iPhone 9 een waarde van $ 700 kan bieden – waarmee Apple’s huidige iPhone 8-prijsniveau behouden blijft. Met een groter scherm en geen startknop hoeft u niet veel te raden waarom Apple verwacht dat het grootste deel van de toekomstige iPhone-verkoop van dit apparaat zal bestaan.

De verwachting is dat de comany 50 miljoen stuks van het apparaat zal produceren, meer dan zowel de iPhone Xs als de iPhone Xs Plus. Een $ 999 iPhone X bracht ASP naar boven en Apple’s favoriete pers citeert graag enquêtes met dubieuze voorbeelden om de populariteit ervan aan te halen. Maar de iPhone blijft niet de enige drijfveer achter de inkomstenverklaring van Cupertino als het zijn huidige antipathie voor ASP-wandelingen bijhoudt.

In dat opzicht sluiten we af met commentaar op recente iPhone SE 2-geruchten. Veel mensen verwachten dat het apparaat dit jaar in de schappen zal vallen – en mogelijk omdat Apple zich moet richten op opkomende markten. Maar het is nog steeds niet logisch, vooral als Apple doorgaat met de vormfactor van de iPhone 5s. Gedachten?

Laat ons weten wat je denkt in de comments hieronder en blijf op de hoogte. We houden u op de hoogte van de laatste updates.

Tags

About: ThermoFles

ThermoFles is een 34 jarige vader van 3 die elke dag bezig met het vergaren tech feitjes. Daarnaast beheert ThermoFles de teamspeak en minecraft server en is hij actief bezig met het onderhouden hiervan.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Join onze Discord

Flix & Chill


Server Unavailable.