Fortnite Battle Royale wordt gebombardeerd door Meteoren, Mogelijke invasie van Superhelden

Het lijkt erop dat de mensen van Epic Games iets groots koken voor seizoen 4 van Fortnite Battle Royale. Onlangs verscheen er een naderende komeet of meteoor in de lucht boven de kaart van Fortnite Battle Royale, die leidde tot allerlei soorten fanspeculatie, met veel voorspellingen dat het Tilted Towers-gebied zou worden vernietigd door een gigantische brandende ruimtesteen.

Nou, Tilted Towers staat nog steeds, maar volgens verschillende spelers op sociale media is de meteoor regen begonnen. In plaats van één grote rots wordt Fortnite Battle Royale doorspekt met een reeks kleinere meteooraanvallen. Je kunt een voorbeeld bekijken van wat er gebeurt, met dank aan Twitter-gebruiker Fire Breather, hieronder.

Zouden deze kleinere meteooraanvallen een grotere, meer destructieve impact voorspellen? Alleen de tijd zal het uitwijzen, maar het lijkt erop dat de vernietiging van Tilted Towers niet zal gebeuren. Nee, de meteorenregen kan iets heel anders aankondigen. Het officiële Fortnite Twitter-account publiceerde onlangs deze intrigerende Seizoen 4-teaser …

Dat lijkt absoluut op een gestileerde komeet, en wat is er met de man in het masker? Komt superheld-uitrusting en misschien zelfs krachten naar Fortnite Battle Royale? Bereikt Epic een soort PvE-evenement waarbij spelers een bedreiging uit de ruimte moeten bestrijden? Misschien zijn de superhelden de dreiging? Veel mogelijkheden! Het lijkt erop dat seizoen 4 de zaken op een grote manier gaat opschudden.

Voor hen die niet vertrouwd zijn, biedt Fortnite Battle Royale regelmatige twee maanden lange seizoenen, waaronder unieke wekelijkse missies, en inhoudspelers ontgrendelen door XP te verdienen en beloningslagen te openen in de Battle Pass van het seizoen. Seizoen 3 wordt afgesloten op 30 april en seizoen 4 start waarschijnlijk direct daarna op 1 mei.

Wat denk je dat er aan de hand is met de gekte van de meteoren? Ben je enthousiast over superhelden die op de een of andere manier worden toegevoegd aan Fortnite Battle Royale? Of worden dingen te gek voor je gevoel?

Fortnite Battle Royale is gratis te spelen op pc, Mac, Xbox One, PS4 en mobiel.

Tags

About: ThermoFles

ThermoFles is een 34 jarige vader van 3 die elke dag bezig met het vergaren tech feitjes. Daarnaast beheert ThermoFles de teamspeak en minecraft server en is hij actief bezig met het onderhouden hiervan.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Join onze Discord

Flix & Chill


Server Unavailable.