[Leak] AMD wil Crypto-Miners tegen werken met ‘ Combat Crates ‘ – GPU, CPU en moederbord in één doos

 

AMD’s 2e generatie Ryzen 2000-serie CPU’s zijn net eind vorige week vrijgegeven en het ziet er naar uit dat het bedrijf zich voorbereidt om een nieuw product te lanceren. Nou niet precies. De AMD Combat Crate lijkt meer op drie producten die in elkaar zijn gevouwen.

Met dank aan een lek door videocardz, weten we wat er werkelijk in de Mystery Combat Crate van het bedrijf komt. Elke Combat Crate wordt geleverd met een Ryzen CPU, compatibel AM4-moederbord en Radeon GPU erin.

Meer specifiek lijkt het erop dat deze bundels worden geleverd met ofwel een Ryzen 5 1600 CPU of een Ryzen 7 1700 CPU gecombineerd met een MSI B350 Tomahawk-moederbord en een MSI RX 580 Armor grafische kaart.

De AMD Combat Crate is uitgerust met essentiële hardware die je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen en de concurrentie te verslaan. Met een razendsnelle Ryzen-processor, krachtige RX-graphics ondersteund door de revolutionaire Radeon Software Adrenalin Edition en een MSI-moederbord dat klaar is voor gebruik – is de AMD Combat Crate het ultieme arsenaal voor de gamer.

Het valt nog te bezien of andere moederbord en GPU makers Combat Crates van hun eigen land zal introduceren. Maar het is zeker een goed idee voor pc-gamers die op zoek zijn naar een nieuw systeem. Het biedt het gemak van het hebben van alle belangrijke componenten in één Box en u kunt een paar euro besparen in het proces van dit soort bundels.

Het is ook een goed idee voor AMD en zijn moederbordpartners om voorraden van bestaande Ryzen 1000-serie CPU’s en 300 serie AM4-moederborden te kunnen wissen. Het belangrijkste van alles is het feit dat het een zeer effectieve manier om ervoor te kunnen zorgen dat GPU’s belanden in de handen van de werkelijke gamers in plaats van Crypto Miners, die de videokaarten met de dozijnen tegelijk opkopen.

Foutje gezien? Mail dan naar thermofles@otrgaming.com

Tags

About: ThermoFles

ThermoFles is een 34 jarige vader van 3 die elke dag bezig met het vergaren tech feitjes. Daarnaast beheert ThermoFles de teamspeak en minecraft server en is hij actief bezig met het onderhouden hiervan.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Join onze Discord

Flix & Chill