Gameregisseur stopt bij uitgever Blizzard

Blizzard
Copyright Blizzard

Gameregisseur Ben Brode, die aan grote spellen werkte als Hearthstone en World of Warcraft, stapt na 15 jaar op bij Blizzard Entertainment.

Dat maakt Brode bekend op het Blizzard-forum.

Brode zegt te vertrekken om een nieuw bedrijf te helpen met opstarten. “Waarschijnlijk gaan we games maken”, zegt hij, maar duidelijke plannen zijn er nog niet. “Ik kijk weer uit naar ontwerpen, programmeren en dingen maken.”

De gameregisseur had de leiding over het zeer populaire kaartspel Hearthstone. Aan dat spel werkte hij tien jaar. Hearthstone is gratis speelbaar op zowel pc als op telefoons en tablets. Spelers kunnen een kaartendeck samenstellen, bestaande uit monsters en spreuken die worden ingezet om kaarten van andere spelers te verslaan.

In totaal was Brode 15 jaar actief bij Blizzard. Hij werkte als ontwikkelaar ook aan World of Warcraft. Die game kwam in 2004 uit en wordt nog naar schatting nog steeds door honderdduizenden mensen gespeeld.

Tags

About: ThermoFles

ThermoFles is een 34 jarige vader van 3 die elke dag bezig met het vergaren tech feitjes. Daarnaast beheert ThermoFles de teamspeak en minecraft server en is hij actief bezig met het onderhouden hiervan.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Join onze Discord

Flix & Chill