Flix & Chill


Laatste Melding

OTRGaming.com heeft vanaf nu een nieuwe provider die er voor moet zorgen dat de website sneller en stabieler draait. Het kan zijn dat de website er eventjes uit ligt, geen paniek dan; we zijn er nog steeds mee bezig 😉

  • Team OTRGaming

Gameregisseur stopt bij uitgever Blizzard

Blizzard
Copyright Blizzard

Gameregisseur Ben Brode, die aan grote spellen werkte als Hearthstone en World of Warcraft, stapt na 15 jaar op bij Blizzard Entertainment.

Dat maakt Brode bekend op het Blizzard-forum.

Brode zegt te vertrekken om een nieuw bedrijf te helpen met opstarten. “Waarschijnlijk gaan we games maken”, zegt hij, maar duidelijke plannen zijn er nog niet. “Ik kijk weer uit naar ontwerpen, programmeren en dingen maken.”

De gameregisseur had de leiding over het zeer populaire kaartspel Hearthstone. Aan dat spel werkte hij tien jaar. Hearthstone is gratis speelbaar op zowel pc als op telefoons en tablets. Spelers kunnen een kaartendeck samenstellen, bestaande uit monsters en spreuken die worden ingezet om kaarten van andere spelers te verslaan.

In totaal was Brode 15 jaar actief bij Blizzard. Hij werkte als ontwikkelaar ook aan World of Warcraft. Die game kwam in 2004 uit en wordt nog naar schatting nog steeds door honderdduizenden mensen gespeeld.

Tags

About: ThermoFles

ThermoFles is een 34 jarige vader van 3 die elke dag bezig met het vergaren tech feitjes. Daarnaast beheert ThermoFles de teamspeak en minecraft server en is hij actief bezig met het onderhouden hiervan.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

OTRGaming 450 slot TeamSpeak

Over deze site

OFF.THE.RECORD.GAMING is een multi gaming community die het een beetje anders doet dan de rest. Zo laten wij iedereen toe die 13 jaar en ouders is, stellen we prive (thuis situatie, werk, school) ALTIJD voor op gamen, en beschikken wij over een professioneel team aan gamers die de site beheren. Samen heeft het beheer 20 jaar community ervaring, en hebben wij genoeg gezien waar bij anderen het mis ging. Daarom gaat OFF.THE.RECORD.Gaming een stapje verder. Alleen voor jou!