Galaxy Note 9 Codenaam ‘Crown’ en modelnummer gelekt – een vroege aankondiging van de Phablet kan mogelijk zijn

galaxy note 9

Naarmate meer en meer lekken van de Galaxy Note 9 naar voren komen, is het meer dan waarschijnlijk dat de vlaggenschip-phablet een vroege aankondiging zal zien. De Galaxy Note 8 heeft misschien een kogel ontweken dankzij de late komst van de iPhone X, maar het ziet er niet naar uit dat Apple de geschiedenis zichzelf zal laten herhalen.

De nieuwste lek ontvouwt het modelnummer van de Galaxy Note 9 evenals de codenaam ‘Crown’. Hoewel Samsung altijd de volgende iteratie van de Galaxy Note-handset introduceert die in alle opzichten beter is, zou de Galaxy Note 9 met de codenaam ‘Crown’ misschien iets anders betekenen.

Galaxy Note 9 Functies Modelnummer SM-N960U en kan worden geleverd met nieuwe SoC en vingerafdruklezer in display

Op Twitter heeft Evan Blass de gewoonte van het lekken van kritieke informatie van smartphones en tot nu toe heeft hij niet verkeerd gedaan wat hij heeft gezegd. Helaas, toen we het modelnummer van de ‘SM-N960U’ hadden ingetoetst, konden we niets vinden op de Wi-Fi-certificeringswebsite. Dit betekent dat de handset nog niet is voorbereid voor de aankondiging, maar dat betekent niet dat Samsung geen andere plannen voor het vlaggenschip zal formuleren.

De schermgrootte is gekoppeld aan 6,4 inch en voor wat betreft de batterijcapaciteit, heeft deze een rating van 3.850-4.000 mAh, wat betekent dat de Galaxy Note 9 de grootste batterij ooit zou hebben gezien op een smartphone uit de note-serie.

 

De telefoon ondersteunt waarschijnlijk nog steeds Adaptive Fast Charging van Samsung. Helaas is de Galaxy Note 9 op dit moment nog steeds een raadsel, omdat er maar heel weinig informatie over de smartphone bekend is. Van wat we weten, zijn er geruchten geweest dat de phablet de volgende generatie Bixby AI zal bevatten die het apparaat slimmer zou kunnen maken dan zijn voorgangers.

Naar het andere spectrum van de hardwarespecificaties komt de telefoon waarschijnlijk met 6 GB RAM en 64 GB intern geheugen voor het basismodel. Met 8GB RAM zou op dit moment extreem overkill en onnodig zijn. De volgende informatie is pure speculatie, maar het is mogelijk dat de Note 9 de Exynos 9820 bevat, waarvan wordt gezegd dat deze in ontwikkeling is.

Dat is zo ongeveer het voor nu. Wanneer er meer lekken zijn rondom de Galaxy Note 9, zorgen we ervoor dat u de eerste lezers bent die dat weet.

Bron: Twitter (Evleaks)

Tags

About: ThermoFles

ThermoFles is een 34 jarige vader van 3 die elke dag bezig met het vergaren tech feitjes. Daarnaast beheert ThermoFles de teamspeak en minecraft server en is hij actief bezig met het onderhouden hiervan.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Join onze Discord

Flix & Chill