OTRMiners Nieuws #4 Nieuwe gamemode in zicht

minecraft

Beste spelers,

Zoals beloofd is de server NU echt eindelijk online voor jullie maar voor ons nog lang niet af. Wij moeten nog de nieuwe gamemode af zien te krijgen zodat het ook echt speelbaar is voor jullie, het grote pubiek.

Graag wil ik even de tijd nemen om CloudNL en ThermoFles te bedanken. Zij hebben ervoor gezorgd de oude server te vervangen door een nieuwe variant. Hierdoor kunnen wij nu meer gamemodes de server in brengen en de server lagg vrij te houden.

Dan Nu het Groote Nieuws

5-5-2018 om 14:00 uur is het dan eindelijk zover! De grote publieke release van Creative!
Echt alle spelers kunnen komen meespelen dus we hopen jullie er vanavond allemaal te zien.

We willen met deze post jullie nog kort meer vertellen over de gamemode.
Waar moet je 5-5-2018 op letten en wat kun je verwachten? Daarnaast zien jullie onderaan de post een mooi bovenaanzicht van de verschillende mappen (KOMT ER AAN) waar jullie straks je avontuur kunnen starten.

Vanavond zullen er tijdens de release meerdere kleinere events zijn. Denk bijvoorbeeld aan staff die verkleed op zal komen draven om de spanning in de plots op te bouwen! Ook zal de derde map “Moskovia” open gaan! Deze map is slechts één keer eerder open geweest tijdens een event! Dus 5-5-2018 is het moment om ook deze nieuwe locatie helemaal te ontdekken.

Daarnaast zullen er over alle plots verspreid Quests te vinden zijn en zullen de winkeltjes goed gevuld zijn met onze staff. We helpen jullie graag op weg tijdens de release!

LET OP: Er wordt een resourcepack gepushed op de server. Dit moet je aanzetten in je instellingen om hiermee te kunnen spelen!

We willen jullie vanuit de O.T.R.Miners Server onwijs veel plezier wensen tijdens de release van deze nieuwe toffe gamemode en hopen jullie 5-5-2018 om 14:00 uur te zien! Tot dan!

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Join onze Discord

Flix & Chill