Flix & Chill


Laatste Melding

OTRGaming.com heeft vanaf nu een nieuwe provider die er voor moet zorgen dat de website sneller en stabieler draait. Het kan zijn dat de website er eventjes uit ligt, geen paniek dan; we zijn er nog steeds mee bezig 😉

  • Team OTRGaming

Nieuwe Server voor OTRGaming

server

Beste mede gamers,

 

Sinds afgelopen zaterdag 17 maart zijn wij, OTRGaming, trotse bezitters geworden van een eigen dedicated server dankzij sponsoring van onze beheerder CloudNL!

Voor de geeks onder ons hier zijn de specs:

╔► CPU: 2x Intel Xeon X5550 @2.67GHz
╠► Ram: 36GB DDR3 ECC
╠► HDD: 8x 146GB 15K SAS ( Raid 10 )
╠► PSU: 2x 750 watt
╠► Case: ProLiant DL380 G6
╚► O/S: Windows Server 2016

 

Deze server zal vooralsnog hoofdzakelijk TeamSpeak en Minecraft gaan draaien. Na een aantal dagen van instellen, configureren en testen zijn wij eindelijk bijna zo ver dat we de server kunnen lanceren. Op een paar beveiligingen en andere settings na is deze dus helemaal ready en kan er gegamed worden.

Zodra er een verwachte start datum is, zal deze kenbaar worden gemaakt door ons team.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

OTRGaming 450 slot TeamSpeak

Over deze site

OFF.THE.RECORD.GAMING is een multi gaming community die het een beetje anders doet dan de rest. Zo laten wij iedereen toe die 13 jaar en ouders is, stellen we prive (thuis situatie, werk, school) ALTIJD voor op gamen, en beschikken wij over een professioneel team aan gamers die de site beheren. Samen heeft het beheer 20 jaar community ervaring, en hebben wij genoeg gezien waar bij anderen het mis ging. Daarom gaat OFF.THE.RECORD.Gaming een stapje verder. Alleen voor jou!