OTRMiners Nieuws #1 exdodnl introduceert de Minecraft-server

minecraft

Beste spelers,

Mijn naam is exdodnl, en ik ga jullie twee maandelijks een update geven op deze site over heel het gebeuren rondom de minecraft server. Dit zal ik blijven doen totdat ik er geen zin meer in heb, of gedwongen word hiermee te stoppen (wat ik niet hoop haha)

Onze staff

Voor al jouw vragen kan je terecht bij onze staff leden. Je herkent de staf op alle O.T.R.Miners gerelateerde servers aan hun tag [MOD] of [Admin]. Het kan zijn dat er geen staf online is of dat je iets liever niet ingame wilt bespreken. Dan kan je ons natuurlijk ook altijd benaderen via het forum. We streven er naar om jou een antwoord te geven binnen 24 uur.

Het O.T.R.Miners Minecraft-team bestaat uit:

[Admin/Eigenaar] ThermoFles
[Supervisor/Developer] exdodnl
[Developer] N.N.B
[Moderator] CloudNL1
[Moderator] N.N.B
[Bouwer] Lordkingbobo
[Bouwer] N.N.B
[Bouwer] N.N.B
[Bouwer] N.N.B
[Bouwer] N.N.B

We hopen jullie snel te begroeten op onze server!

Met vriendelijke groet,

Team O.T.R.Miners

Onze Werkzaamheden

Het Dev-Team is druk bezig met alle commando’s te programmeren die jullie kunnen uitvoeren en testen of deze ook echt werken. Het Bouw-Team is op dit moment nog bezig het af maken wat ze nog moeten afwerken voor de gamemode Minetopia en zijn ze nog bezig om de Survival te bewerken.

Op het moment dat de server online is voor publiek, blijft de gamemode Creative nog even gesloten. Dit doen we zodat jullie alvast kunnen spelen, en het Bouw-Team nog op het gemak de spawn van Creative kan gaan bouwen. Dit zal een tijd in beslag gaan nemen van maximaal 1 maand. Dit betekend feitelijk dat de gamemode Creative uiterlijk op 31 maart 2018 open gesteld zal worden voor alle publiek. Volgende week zal er een kleine foto-reeks van de servers als cadeautje voor jullie worden weer gegeven. Natuurlijk zal er dan ook verder informatie komen over de werking van de server en over aankomende functies.

Soliciteren bij OTRMiners

Zoals jullie misschien al hebben gezien zijn er nog een 4-tal plekken vrij als bouwer, en nog 1 als moderator. Wil jij deel uit maken van ons Bouw-Team of wil je mee helpen modereren? Stuur dan via het forum een DM naar ThermoFles en exdodnl met daarin het volgende:

Echte Naam

Game naam

Leeftijd

Ervaring in minecraft (liefst met portfolio)

Je motivatie waarom we jou moeten aannemen.

Minecraft Banner Maker

 

Tags

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Laat Michel zijn laatste dromen waar maken

Join onze Discord

Flix & Chill