Minecraft server opening

minecraft

Beste leden en niet leden,

Op 6 maart 2018 open de minecraft server van OFF.THE.RECORD.GAMING voor alle publiek.

De minecraft server heeft de volgende spel-modussen:

  • Minetopia (Het echte leven in minecraft)
  • Survival (Durf jij hier te overleven?)
  • Creative (Laat hier je creatieve kanten zien.)

Wekelijks gaat er een update geplaatst worden van het onderhoud – problemen – verbeteringen van de server. Deze berichten worden geplaatst door onze ‘trustee’ Minecraft admin exdodnl.

‘Ik voel me zeer vereerd dat ik het server beheer op me mag nemen na al het harde gewerk aan de server’ aldus exdodnl, Omdat ik weet wat er allemaal aan de server is gedaan, is het voor mij ook makkelijker om de server te onderhouden, te updaten of te herstellen in geval van nood. Voegt hij er nog aan toe.

Exdodnl neemt niet alleen de server op zich, maar zo is hij ook verantwoordelijk voor het minecraft kanaal op de TeamSpeak server van OTRGaming.

Wij hebben op dit moment de capaciteit om 50 mensen te huisvesten op onze server, waarvan 5 plekken gereserveerd zijn voor admins.

Vlak voor de opening plaatsen wij nog een uitnodiging op deze website en de facebook pagina om jullie van harte welkom te heten.

Jullie zijn alvast van harte welkom op onze TeamSpeak server: ts3.otrgamng.com (er is geen wachtwoord nodig voor deze server.)

 

Team OTRGaming ism Team OTRMiners & OTR Bouw Team.

Tags

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Join onze Discord

Flix & Chill